Merk: SKU: CK9692-100

Koop hier de nieuwe rode Paris Saint Germain Champions League trainingssweater 2020-2021 oor kinderen. Deze trainingssweater kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Deze training top van PSG kan namelijk kopen in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Deze trainingstrui is onderdeel van het Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2020-2021

De Paris Saint Germain training sweater van Jordan Brand is dit jaar overwegend wit met paars/bordeaux rode accenten. Deze kleur is geïnspireerd door de kleur van de Nike Air Jordan schoenen die Michael Jordan droeg bij zijn eerste wedstrijd voor de MLS All Stars in 1992. De bovenkant van de mouwen hebben deze kleur en bevatten een print van golven. Daaronder zijn de mouwen wit. Beide delen worden gescheiden door een diagonale zwarte band, waarin de naam van de club is verwerkt.  De hoge hals bevat een rits tot de borst. Verder zijn de logo's van de club en Jordan Brand vertegenwoordigd op deze sweater. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand in het goud en de andere borst de PSG badge in het zwart/goud. De mouwen van deze top zijn zogenaamde raglanmouwen en vallen strak om de armen. Bovendien bewegen de mouwen perfect mee met de bewegingen van de armen door het elastische materiaal. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, waardoor de top super strak om het lichaam valt. De achterzijde van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. Wil jij net als Neymar, Draxler, Di Maria, Verratti, Mbappé, Icardi of andere spelers van de Franse club schitteren in deze top?

Klik op de button(s) om de sweater te kopen! Deze tops bestaan voor 91 uit polyester en 9% uit elastaan en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Koop deze producten